Témata uživatele mikir

Témata uživatele mikir

Téma Poslední reakce
nepripravene letiste  .
Letiste Pardubice
Ve fóru Letiště
16 odpovědí
Zdravim nebyl jsem tu ted delsi cas a mam dotaz chtel jsem ted udelat nejaky dalsi check -in letenek u Ryanairu, ale po odkliknuti ze chci udelat check in a vytisknout palubku nyni ,se mi ukaze ze mam doplatit 2.50 euro nebo u jine rezervace 150 Kc a po vyplneni adresy to ukaze ze nemam platit nic a kdyz potvrdim , tak to pise ze neni mozne ted udelat rezervaci |Nevi nekdo co tam maji zase za bordel ? Nebo je nejaky novy poplatek nebo co ? Sedadla mam zakoupene i mi to ukazje rezervaci nic dalsiho jsem nechtel  .
Doplatky Ryanairu
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Zdravim a mam dotaz , co poradite za autopujcovnu v Praze , potrebuju auto na 5 dnu , nemusi to byt na letisti , ale mozna lepsi , zajima me cena i vyse depozitu ,  .
Pujcovna aut v Praze
Ve fóru Půjčení auta
4 odpovědi
Pri odletech z CR se od cervna ( mozna i jinak ) ukazuje po pridani 15 kg zavazadla cena 21 Kc .
Ryanair – chyba v ceně zavazadla
Ve fóru Letecké společnosti
4 odpovědi
Ahoj letim na zacatku cervna do Memmingenu a pak zase z nej odeletam . jedu pak na vlak do Mnichova ,znam to uz jsem parkrat letel takto , ale pri kupovani transferu z letiste do Mnichova upozornuji, ze je rekonstrukce dalnice a ze cas prejezdu je delsi...nevi nekdo jak tam ta situace vypada ? normalne ten transfer podle jizdnho radu trva hodinu a pul o kolik se asi podluzuje ? .
Memmingen
Ve fóru Letiště
3 odpovědi
Nevim jestli nedelam neco spatne , ale zjistil jsem problem pri pouziti wizz discount clubu - clenstvi V pripade zakoupeni dvou letenek najednou, jednoho pasazera s clenstvim a jednoho bez clenstvi, lze kupit obe letenky ( zavazdala ) ze snizenou cenu pokud ten co ma clenstvi leti taky,,takto jsme to vyuzili jiz vicekrat Ovsem ted nastala situace , ze ten co ma clensvi ma zakoupenou letenku za clenskou cenu , a kdyz bych chtel nyni prikoupit druhou letenku , pro toho bez clenstvi , nejde se mi zadnym zpusobem dostat na slevnenou cenu , pricemz ale bude splnena podminka ze clen leti taky .. V nasem pripada jde o to ze zena ma clenstvi , vyuziva wizz vic nez ja.. ja litam casteji ryanairem.. pokud letime spolecne wizzairem a koupime 2 letenky jsou slevnene obe , ted ale nastala situce ,kdy jsme jednu letenku ( slevenou) zakoupili a domnival jsem se ze na druhou, slevnenou bych mel mit narok, pokud zena co ma clenstvi muze na sebe druheho vzit kdyz leti zaroven.... Ale zrejme to takto nefunguje ,,v dotazech a odpovedich wizz jsem nasel ,ze na koupenou letenku uz dalsi dokoupit nelze , ze je zapotrebi koupit novym zadanim..jenze nove zadani mi neumozni zakoupit slevneny let , protoze nejsem clenem...avsak clen leti...zda se mi toto neseriozni , protoze toto v podminakach discout clubu nikde clovek nenejde , ze musi byt koupeny letenky soucasne a na pozdeji zakoupenou letenku uz sleva neplati Pochopitelne mohu si toto overit u wizzairu primo... ale za 14 kc/min ... .
Wizz discount club
Ve fóru Letecké společnosti
10 odpovědí
Ahoj chci se zepat , ma nekdo zkusenost s autopujcovnou La Rueda na Kanrech ( La Gomera ) ? Na Kanarech jsme byli sice uz 7 a z toho si 3 x auto pujcovali , ale jednou pres Economy carrental a dvakrat primo tam kde jsme byli ubytovani a nasli si pujcovnu v miste Od Economy jsem si uz pujcoval auto i v jinych zemich , vzdycky to bylo vporadku, ale stve me na nich jedna vec, dopredu nez udelam objednavku , nevim u koho to oni zaridi ,,, a pak mi prijde voucher , kde si mam auto vyzvednout a na voucheru je treba pak poznamka ze autopujcovna pozaduje depozit Vyhnout se tomu pak dalo vzdycky jedine tim ze jsem provedl pripojisteni ( tyden byl kolem 50 euro ) a depozit na karte nevyzadovali pak ..ovsem Economy tvrdi ze je plne pojisteni jiz v cene Pri zapujceni auta , kdyz jsme si nasli pujcovnu v miste nebyl deposit zapotrebi Vim ze na Kanarech je nejvetsi autopujcovna Cicar ,,jeste jsem od nich nepujcoval ,udajne deposit nepozaduji,, nekde jsem slysel neco o 100 eurech Zajimalo by me jak je to tedy presne u Cicaru s depozitem ( nekde by to melo byt v podminkach k nalezeni ) a plati se pri rezervaci on line dopredu jako u Economy cast a zbytek na miste nebo cele ? A zna nekdo autopujcovnu La Rueada ? Z ubytovani na La Gomere mi prisla nabidka ze mi mohou zajistit auto na 3 dny za 26/den pri zakladnim pojisteni a 31 pri plnem pojisteni.. na muj dotaz o depozitu presne nevedeli ale pravdepodobne pry staci jen karta ,,, nasel jsem si stranky La Rueda ale nic jsem tam nezjistil ohledne depozitu Z toho ubytovani mi nabizeji zapujceni Nissan Micra ,, dopredu bych tedy nic neplatil a v pristavu pak zaplatil tech 93 euro kartou a dal by se nic nemelo blokovat Od cicaru jsem si ale nasel na ty 3 dny levnejsi nabidku ( 72 euro ) i vetsiho auta nez je Micra , ale nevyplnoval jsem to cele tak nevim , zda mi pak naskoci pozadavek on line platby Economy a zbytek doplatim na miste.. a jak je to tam tedy s depozitem Ten rozdil v cene neni zase az takovy a Micru bychom prezili i kdyz radeji volim vetsi auta i kdyz je to jen pro 2 osoby a vyhoda by byla ze nebudu ted platit nic a muzu se pak na miste rozmyslet.. Na druhou stranu Cicar je znama pujcovna a v pripade jakychkoliv komplikaci s autem by asi nebyl problem nahradniho , Economy tentokrat nechci ,protoze nebudu riskovat ten depozit a priplaceni.. Vi nekdo jak to je tedy s Cicarem a zna nekdo tu La Ruedu ? Diky za info .
La Rueda- cicar
Ve fóru Půjčení auta
3 odpovědi
Tak jsem si vcera zase uzil skveleho a bezchybneho webu Ryanairu v lonskem roce jsme dostali s zenou voucher ,uz pred casem jsem zjitil , ze lze pouzit jen na toho, na koho je vystaveny , ten dotycny musi letet, takze bacha na to , kdyz to kupujete nekomu jako darek , samozrejme muze letet i dalsi osoba , ta se musi pak uvest jako druha v poradi Uz dele mi dela problem kupovat letenky jako nerigistrovany Uznavam , ze tento muj problem muze ovlinovat zastaraly pocitacovy system , ovsem dokud fungovaly stranky Ryanairu bez te registrace , tak problem nebyl , jejich webovky povazuju osobne za jedny z nejhorsich z nizkonakladovych spolecnosti , horsi snad mel sveho casu jen zkrachovaly Skyeurope ,ani Smartwingsu stranky moc kdysi nefungovaly .
voucher Ryanairu a web Ryanairu
Ve fóru Letecké společnosti
0 odpovědí
Hledam tip na cca 10-12ti denni cestu v druhe polovine dubna , tematicke zamereni , priroda, koupani , vecerni posezeni v mensim stredisku bez prilisneho turismu a davu lidi , jista zaruka pocasi , ze nebude prset, okoli ,hory more , Samozrejme jsme ochotni k urcitym kompromisum , je mi jasne ,ze atraktivni misto uplne bez turistu nejde V zaloze mam Kanary , kde jsme letos poprve po 9 letech nebyli na Silvestra ,ale prave to me vede k myslence hledat neco mimo Evropu Byli jsme v Dubaji a v Omanu a bylo to zajimve a nebyli jsme zklamani Cenova predstava do 1500 euro pro 2 lidi za vse , pokud by bylo do 1000 bylo by to zajimavejsi  .
Kam v dubnu ?
Ve fóru Tipy na levné letenky
14 odpovědí
PF 2017 jak jste prozili ? My z zenou v Muscatu bez ohnostroje a bez alkoholu pochopitelne, ale s pranim do Noveho roku od omancu i kdyz takovym zajimavym zpusobem Jinak zde preju tvurcum v pokracovani v super strankach o cestovani .
Silvestr ve svete
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
Potreti za sebou ma v kratke dobe Ryanair akci na smesne ceny letenek a potreti za sebou ma potize s webouvou strankou . napred byly letenky za 2 eura let utery, streda v listopadu... cela Evropa ... stranky fungovaly casne rano a pak pozde vecer .. pres den neslo nic koupit ... Dalsi akce 99000 mist za 10 euro... neco koupit slo ale i tak nervy a spoustu straveneho casu ... a do tretice do dnesni pulnoci opet let utery ,streda listopad cena 5 euro ..a opet problem s webovkou ,, Pri hledani ted vecer pres Azair se u vetsiny letenek objevi ,,nezdarilo se .,.. pres Fare finder primo na Ryanairu se nabidka zjevi , ale pracovat s ni jde sporadicky Uz se s toho zacina delat bezna praktika , ktera snizuje to ,co Ryanair vybudoval za ta leta a jak vlastne temer zlikvidoval veskerou konkurenci , ted zacina byt neomezenym panem na trhu a zacinaji se rapidne horsit i kdyz posledni me 4 lety behem vikendu jen jedno 20 minutove zpozdeni jinak 3 lety pred casovym limitem ... znelku uz ale nehraji  .
Ryanair – promo akce
Ve fóru Letecké společnosti
4 odpovědi
Nasel jsem stara vlakna a i novejsi diskuzi , ale porad jsou rozporuplne informace ,,chci si pujcit auto v Dubai a jet s nim do Omanu .. udajne ne vsechny pujcovny toto umoznuji , je pry treba mit vyslovene od pujcovny razitko, extra pojisteni, jinak na hranicich neumozni vjezd do Omanu .. Zajima me kolik tedy je to pojisteni na tyden , cetl jsem, ze Dollar cestu umoznuje , ale u Dollaru mi prijdou ceny pujcovneho vysoke, Letecky jsem nasel swiss air ale v spatny cas ,,fly dubai mi preide drahe na hodinovy let Absolvoval tuhle trasu nekdo autobusem ? za kolik a jake to bylo ? .
Dubai - Oman
Ve fóru Půjčení auta
29 odpovědí
Letime v dobe pres Novy rok do Dubaje a do Omanu ( 3 dny Dubai , 7 dnu Oman ) zajimala by me doprava v Dubai ,je nejaka slevova jizdenka po meste vcetne treba vstupu , jak vyhodne nebo nevyhodne jsou taxiky a co treba navstivit a co nema cenu ? Mame to trosku rozhozene . do Dubaje priletime 27.12 v 6 vecer transfer do hotelu mame zajisteny ( ubytovani 4 km od DXB ) co se da podniknout jeste vecer,,,? 28.12 se chceme presunout do Muscatu , asi busem i kdyz letecky jsem to jeste nezavrhnul , pokud by bylo letadlo, tak asi vyberu odlet v podvecer a meli bychom jeste cas na Dubai .. bus jede bud rano , taze uz nic, nebo odpoledne a nad tim vaham, kdyz je to 6 hodin cesty ..( nocni prijezd do Muscatu se me moc nezamlouva ) Zpet s Omanu 4.1. odlet z Dubaje 6.1. vecer , zase zalezi ,kdy se vratime z Omanu a jak jestli busem nebo letecky , zvolil jsem jsem jiny hotel nez pri priletu, je tam odvoz z a na letiste zdarma , k dispozici budeme mit tedy cely jeden den a pak i druhy s tim, ze tam uz pak bude treba jet na letise a pochopitelne i ten casovy prostor co se vratime z Omanu Hledal jsem uz v ruznych pruvodcich , zjistoval informace , neco nastudovane mam , ale presto se ptam , protoze Dubai je zrejme hodne navstevovana destinace a urcite se najdou zkusenejsi ,co by poskytli dobre tipy pro toto mesto , treba i tip zda stoji za to ,obetovat cas na koupani a kterou cast plaze doporucit ? nebo nechat koupani az na Oman a radeji poznat mesto ? Taky jsem i pri tom malem casovem prostoru premyslel o vyletu do Abu Dhabi , ma to smysl na otocku ? Diky za info .
Dubai- doprava po meste a co videt
Ve fóru Co vidět a navštívit
10 odpovědí
Zajimam se o informace o Muscatu a okoli , kdo tam byl a co by doporucil podniknout , jake jsou tam plaze , co treba navstivit , jak funguje verejna doprava , nebo ceny za taxi , nacetl jsem treba, ze stoji za to vylet do Wadi Shab , je tam s Muscatu spojeni ? nebo je treba auto ? co dalsiho v okruhu do treba tech 100 km od Muscatu je dobre videt ? Uvitam kazde info s teto oblasti , pripadne i jaka je cesta z Dubaje do Muscatu a co se da na ni videt a je pak co delat v Muscatu 7 dnu, nebo radeji tam zvolit mene noci a pak se ubytovat jinde, domnival jsem se ,ze kdyz treba chci vice koupani a treba 2-3 dny vylety , tak ze je lepsi zustat na jednom miste a podnikat hvezdicovite vylety , predpokladam ze i samotny Muscat je aspon na ty 2 dny , treba trznice , stara cast, pristav ,hradby , atd , Musat mi prijde i dost roztahany, takze presuny asi zaberou nejaky ten cas , takze kdyz treba 2 dny Muscat, 2 dny koupani , 3 dny vylety , tak mi prijde vyhodnejsi ,zustat na jednom miste ubytovany, nez se stehovat .
Muscat (Omán) a okoli
Ve fóru Co vidět a navštívit
13 odpovědí
Mel bych mozna hloupy dotaz , vim ze nikdo nema kristalovou kouli , ale v poslednich letech jsem neletel s nikym jinym ,nez s nekterou low cost splecnosti. muze mi nekdo ze zkusenosti rict , jak moc pred odletem se bezne kupuji letenky klasickych splecnosti ? A jak moc tyto spolecnosti vypisuji akce ? Konkretne mi jde o Swiss air , Oman Air, pripadne Emirates ,,, dekuji za nazor .
Klasicke letecke spolecnosti
Ve fóru Hledám letenku
5 odpovědí
Zdravim , zajimam se o cestu do Omanu pres Silvestra , nasel jsem letenky z Ostravy do Dubaje ze Smart Wingsem 27.12.-3.1. za 9000 Kc a dale by k tomu sel napasovat let z Dubaje do Omanu ze Swiss Air za 4500 Kc .. da se najit neco zajimavejsiho, nebo je toto dobra varianta a ktere letiste volit v Omanu ,z hlediska nasledneho pobytu hlavne na pekne plaze a koupani ..dik za rady .
Letenky do Ománu přes Silvestra
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Ahoj vsem ..mam dotaz mate nekdo zkusenosti z leteckou spolecnosti RoyalJordanien ? Hledam letenky nekam na Silvestra mimo Evropu ( Kanary litame kazdy rok v posledni dobe ) ..vim ze je to nejhorsi termin na cenu letenky a navic nechci byt nikde dele nez do 3-4, ledna odlet nejdrive 26.12 -27.12, nejlepe Viden krom Prahy pripadne Polsko, Nemecko , Nasel jsem pomerne rychly presun na Krabi s 2 prestupy s leteckou spolecnosti Royal Joradaninen Viden - Amman - Bangok - Krabi let je pod 24 hodin , zpet stejne ,v Bangoku cekani na prestup 3 hodiny pri ceste tam i pri ceste zpet , v Ammanu jen hodina a pul tam ,pri zptetecni ceste 5 hodin cena 23400Kc ,..hledam sice radeji letenky do 15000 Kc ale mam za to ze na vanoce pod 20 000 asi nic nenajdu ,,toto mi prijde vyhodne ze to vlastne umoznuje tyden na Krabi a pomerne rychly presun vzhledem k vzdalenosti ( hledame hlavne koupani a prirodu do Bangoku muzeme treba jindy v Thajsku jsme jeste nebyli ) Zajimaly by me zkusenosti s Krabi ..plaze ,vyziti , moznost navstevy jineho ostrova , pocasi v tomto obdobi i nazor na cenu letenky a take na leteckou spolecnost Uvitam i jiny typ v tomto terminu za levnejsi cenu nejen Thajsko Predpokladam ze by se jeste mohl ukazat nejaky last minute ..treba loni jsem si vsiml ze byly Maledivy zpatecni z Mnichova za 350 euro bouhuzel 22 ,prosince ,,mohl jsem az od 23...co treba Kapverdy ty jsem videl z Brusselu last minute za 200 euro loni nebo Oman ? Sri Lanka treba neco bliz Kanary i Maroko zname..diky .
Krabi
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Zvazuju letosniho Silvestra nekde mimo Evropu ,,Thajsko Karibik nebo treba Sri Lanka . Maledivy ,,, proste zkusit neco jineho nez Kanary termin 26-30/12 odlet nejen z Prahy navrat 6-7.1 tyden az 10 dnu cena do 50 tisic pro dva za vse ,,samozrejme cim mensi tim lepsi ..laka me treba Thajsko ale ne Bangkok ale ostrovy napr. Krabi , plaze priroda maji prednost , letecka spolecnost slusnejsi . ubytovani obycenejsi zadny luxus, jidlo bezne ceny v zapadni Evrope , hlavne mi jde o tip na letenku , ubytovani volim pres booking,com ,,termin ma prioritu ideal 27.12 -2. 1. (+1) Dik za tipy .
Silvestr mimo Evropu
Ve fóru Hledám letenku
2 odpovědi
Zdravim a mel bych dotaz ma nekdo zkusenost z Dominikanske Republiky na prelomu roku nebo zacatkem ledna,, pocasi , plaze , jake zvolit ubytovani , a hlavne taky ktere misto , mam zatim dost rozporuplnych informaci ,,co ano co ne ,, diky , premyslim o necem na konci letostniho roku ale v nejblbejsi termin tedy zhruba od 26/27.12 do 7/8.1. nemusi byt jen Dominikana loni jsem treba videl nabidku letenek z Mnichova na Maledivy za 350 euro odlet 22.12 zajima me cokoliv s nakladem do 2000 euro pro 2 osoby litame v poslednich letech pravidelne v tomto obdobi na Kanarske ostrovy ale premyslim o zmene , vim ale ze na tento termin ceny letenek proste nebyvaji priznive snad jeste Sri Lanka nebo tak neco diky za tipy .
Dominikanska Republika
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Zdravim a chtel bych upozornit na opetovne chybne nacitani vasich stranek ,,,pred casem jsem mel problem. ze po kliknuti na adresu stranek, mi misto hlavni strany a rozdeleni tak jak ma byt, naskocily misto toho fotky pod kterymi je link ...dostanu se vlastne vsude i sem do diskuze ale strasne chaoticky a neprehledne ,,stranka je proste rozhozena a posklada se jinym zpusobem nez ma ,,, po case se to otevrelo normalne ,, nebyl od te doby problem a vcera to znovu naskocilo rozhazene ...nedavam ruku do ohne za muj notas ani to pripojeni k internetu, navic neni z CR , ale pokud by mela byt chyba na vasi strane tak by bylo dobre to nejak zabezpecit aby se to nestavalo .
Chyba 503 při načítání cestujlevne.com
Ve fóru Cestujlevne.com
20 odpovědí
Zdravim uz jsem tenhle dotaz polizil v dotazech asi 3 dny se mi stranky nacitaji spatne zlkusim sem dat odkaz zda po klilknuti na nej se nekomu jinemu otevrou stranky dobre nebo stejne blbe jako me ..pouzivam firefox Mozilu jine stranky se nacitaji tak jak maji .,,dik za radu http://cestujlevne.com/ .
Chybné načítání stránky cestujlevne.com
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Narazil jsem na zajimavou cenu na Kapverdy z Bruselu odlet 22.2, v 6.25 z Bruselu prilet na Kapverdy = Sal 11.30 za Salu odlet 29.2. 12.05 prilet Brusel 20.50 cena 203 Euro spolecnost Jetairfly , predpokladam ze to je jen s prirucnim zavazadlem a zavazadlo dolu bude nutne pripadne dokoupit Nevim jak takhle na posledni chvili vypadaji letenky do Bruselu , jestli by se tim cena neznehodnotila ,ale treba by slo jet i Fixibusem nebo Studentagency za cca 200 euro se lze dostat na Kapverdy z Kanaru z Bnter Canareies , ale pak tedy musim jeste hledat letenku na Kanary , coz bude nejmene 3-4 tisice za zpatecni let vetsinou s prestupem z CR ,,nebo pak jedine z Polska nebo Nemecka primy let, ale tam se zase je treba nejak dostat takze ono to pod tech 8 tisic nepujde sestavit samozrejme tyto ceny ne takhle tesne pred odletem, tady se ted nabizi vlastne 5500 Kc zpatecni + ten Brusel ... treba se to nekomu bude hodit kdyz jsou ted jarnaky v Ostrave .
Last minute Kapverdy - Sal
Ve fóru Hledám letenku
0 odpovědí